На Максима Галкіна напали під час виступу через жарти про росію: артист показав обличчя в гематомах

З перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну Максим Галкін засудив дії Кремля і виїхав разом з родиною до Ізраїлю. На новому місці артист організував тур, а частину зароблених грошей пообіцяв віддати українцям, які постраждали від війни. Так, під час недавнього виступу Максим Галкін ледь не залишився без ока через одного з глядачів.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Російський окупант похвалився дружині вкраденим телевізором, приїхали на війну заради мародерства

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило черговий перехоплення російських окупантів. Опублікований він на сторінках відомства в соціальних мережах. Почалася розмова з розповіді окупанта про те, як вони з командирами залізли в будинок української родини, і почали його обкрадати. Для них це стало цілою індустрією.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Оля Полякова вкрала у графині презервативи і віднесла їх школярам: "Піпетки для сперми валялися"

Маша Єфросиніна поділилася історією про те, як вперше побачила свого батька дуже злим, адже вона, у 2 класі, запропонувала однокласникам зіграти в "Пляшечку" і про це дізналися в навчальному закладі. Оля Полякова поділилася і своєю ганебною шкільною історією, коли вона принесла в школу презервативи. Тоді майбутній "Королеві ночі" було всього 8 років.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти всітях" застерегла від шахрайської схеми, на яку ведуться українці

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Instagram Олена-Крістіна-Лебідь опублікувала відео, в якому детально пояснила суть афери, щоб українці більше не велися на подібне і не давали заробляти на них безсовісним шахраям. Як пише телеведуча, людям, які шукають роботу, пропонують наступне-передрукувати текст з фото. І багато українців, щоб трохи заробити, з радістю погоджуються на це.

Аферисти, фото: скріншот з відео

Отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя

Переможець пісенного конкурсу Роман Сасанчин слідом за іншими знаменитостями відповів на питання шанувальників. Як відомо, у квітні мережу стурбувала новина про розлучення Романа з дружиною Іванною. Однак, як пояснила дівчина, то була сімейна сварка і вони ненадовго розійшлися. Незабаром пара помирилася і вони знову разом.

Роман Сасанчин, фото: Instagram