Експрезидента України Петра Порошенка і його дружину Марину помітили в одному з найдорожчих готелів Лондона.

Журналістка "ТСН" випадково зустрілася з п'ятим президентом України й колишньою першою леді Мариною Порошенко, яка, як стверджують у статті, накинулася на неї, викрутила руку й зламала їй ніготь.

Водночас Петро Порошенко у соцмережах розповідає про поїздку до Берліна. Як пояснює він - щоб просити у європейських лідерів зброю для України

Петро і Марина Порошенки, скріншот з відео

"Центр Лондона. Найдорожчий з британських готелів. Тут одна з моїх знайомих призначила зустріч, аби передати з України ліки для дитини, які не продають без рецепта в Лондоні. Так я опинилася у місці, де найдешевший номер за добу коштує 1300 євро. Найдорожчий - майже п'ять тисяч. З вишуканим рестораном у класичному королівському стилі. І так, випадково, тут, під час сніданку, я зустріла родину Порошенків. Всіх, окрім старшого сина Олексія", - розповідає журналістка ТСН Наталка Гончарова. Наталка Гончарова

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

За словами журналістки, Петро Порошенко намагався поводитися досить спокійно і навіть заспокоював свою дружину, яка почала нервувати.

Петро і Марина Порошенки, скріншот з відео

Після цього п'ятий президент вийшов з-за столу, поговорити і ввічливо відповісти на запитання. "Ми приїхали сьогодні три години тому. А через 5 годин виїжджаємо, бо ми забираємо машини.", - пояснив він.

Проте Марина Порошенко так і не заспокоїлася і почала виривати з рук журналістки телефон, щоб та не знімала їх на камеру. Згодом вона заспокоюється, а за її поведінку перепрошує ексглава держави. З батьками у готелі перебував також їхній молодший син 21-річний Михайло.

Крім того, Петро Порошенко у розмові з журналісткою заявляє, що його діти не у безпеці, бо "ми на фронті". А у готелі він працює. Однак, як додають ТСН, старший син Порошенка і народний депутат України 8 скликання Олексій за їхніми даними був помічений в Цюріху.

Олексій Порошенко

Нагадаємо, з Петра Порошенка зняли заборону на виїзд за кордон: що відомо

Також ми писали, Олена Зеленська не стримала емоцій через вбитих росією українських дітей: до болю зворушливі кадри підкорили мережу

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють