Хоча в Україні і триває повномасштабна війна, яку розпочала росія ще 2014 року, а активно стала наступати у лютому 2022, але жителі нашої країни вважають за потрібне вирушити у відпустку.

При виборі курорту ми зазвичай керуємося порадами друзів, турагента або ж відгуками в інтернеті. Найчастіше українці вирушають на узбережжя Єгипту та Туреччини. Але, після наступної новини вашого ентузіазму щодо Єгипту, а саме Хургади зменшиться.

Єгипет. Фото: Навколо світу Україна
Єгипет. Фото: Навколо світу Україна

1 липня 2022 туристи на єгипетському курорті були змушені спостерігати жахливу дію, коли акула напала на дівчину посеред моря.

Інцидент стався у Хургаді у районі Сахль Хашиш.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На туристку з Австрії напала акула і завдала своїй жертві страшних травм - відкусила руку і ногу. Приголомшений турист встиг зняти відео, на якому явно видно почервонілу морську воду неподалік судна з відпочиваючими.

Акула в Хургаді відкусила дівчині руку та ногу

Зазначимо, що жінка зуміла вижити у сутичці з хижаком та трималася до приїзду медиків. Проте, вже в машині швидкої допомоги вона померла.

Туристи в свою чергу поділилися тим, що рятувальники діяли надто повільно, а швидка допомога взагалі не поспішала на виклик, що, швидше за все, і коштувало дівчині життя.

Наразі рятувальники заборонили іншим туристам купатися в тому місці, де сталася трагедія. Ймовірно, у події також розбиратимуться співробітники правоохоронних органів.

Припускається, що акулу привабило скупчення риб, тут плавала і австрійка, яка згодом стала жертвою хижачки.

Користувачі Мережі обговорюють моторошну історію.

"Навіщо такий відпочинок?! Навіть спеціальних огороджень немає!", "А причина проста - годують рибок туристи. Безневинно, але акули в пошуках цих самих риб підпливають все ближче до берегової лінії", "Швидше за все, відлякувачі акул не працюють. Там акули були завжди, але тільки не підпливали до берега через відлякувачі", "Хургада — мілководний район. Несподівано! Жах".

Нагадаємо, що найбільшу білу акулу в світі спіймали поруч з дайвером: хижак важить 2 тонни.

Раніше ми повідомляли, що тіла 100 крихітних пінгвінів викинуло на переповнений пляж: вчені чухають потилиці.