ЗСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти – у ГУР МО відповіли на популярні питання

Перші результати та перемоги українці побачать уже у серпні цього року, чекати залишилося недовго, проте це один із перших кроків, і до кінця протистояння ще довго. Перемога вважатиметься лише після того, як Збройні сили України вийдуть на кордони станом до 1991 року. Це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube

Тіна Кароль повернулася до України слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Вдома, земля така сама"

Тіна Кароль заявила шанувальникам, що нарешті повернулася до рідної України. Артистка розмістила фотографію свого невеликого, але доглянутого городу, а другий знімок вона зробила на кухні, тримаючи в руках тарілку з апетитною черешнею.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Vimeo

Малина краща за аспірин: чому потрібно якнайчастіше вживати літню ягоду

Ацетилсаліцилова кислота або аспірин широко використовується українцями для лікування різних захворювань. Це перший засіб при запаленнях, головних болях та навіть невралгії. Але, як відомо, всі медичні препарати мають побічні ефекти. А для того, щоб їх звести до нуля можна використовувати те, що нас оточує. Чи знали ви, що малина набагато краща за аспірин?

Малина, скріншот: YouTube

ЗСУ завдали точного удару по окупантам у Мелітополі: "Аеродрома вже не існує"

Аеродром було знищено точними обстрілами українських захисників, а залишки техніки та особового складу ворог вивів звідти. Жодного дня без втрат у росіян, що не може не тішити.

"Можна сказати, що Мелітопольського аеродрому як військової бази рашистів уже не існує: з третьої ранку після перших обстрілів вони почали евакуювати весь особовий склад звідти, а після другого удару о шостій ранку - вивозити всю вцілілу техніку. Це десь до 9-10 ранку, а після цього не було вже жодної людини на військовій базі, захопленій рашистами", - сказав мер Іван Федоров.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

Розповніла Ані Лорак повернулася, але знову промовчала про війну і зганьбилася: "Як дивитимешся в очі?"

Українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) з самого початку війни не поспішала звинувачувати росію та путіна в тому, що вони вбивають її співвітчизників та знищують рідну їй країну. Потім артистка зовсім зникла з інформаційного поля, видалила профіль у соцмережах і змусила шанувальників нервувати. Перша інформація про неї з'явилася лише у день народження сина Філіпа Кіркорова – Мартіна, де поп-діва також була присутня. Зараз стало відомо, що Ані Лорак повернулася на сцену, але не в росії.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі