Monobank повідомив клієнтів про відміну компенсації за поповнення банківських карток. З чим це пов'язано та скільки доведеться доплачувати українцям, йдеться у повідомленні банку, яке почали розсилати клієнтам.
У зв'язку з тим, що ПриватБанк підвищив тариф за поповнення карток інших банків, Monobank скасовує компенсацію за дану послугу у цьому каналі.

Монобанк, скріншот з відео

"ПриватБанк підвищив тариф за поповнення карток інших банків у своїх терміналах самообслуговування з 0,5% до 2%! З 6 липня ми більше не зможемо компенсувати вам комісію за поповнення карток", - йдеться у повідомленні банку.

Повідомлення з банку. Фото: скрін

Також у Monobank нагадали клієнтам, що вони можуть поповнити карти кількома способами, вибравши для себе найзручніший.
  • Без комісії через платіжні термінали IBox: приклавши картку до NFC модуля терміналу, можна внести до 50 тисяч гривень за одну операцію, в інших випадках - до 5 тисяч гривень. Кількість операцій не обмежена.
  • Через каси банків (Універсал Банк, А-Банк, Укргазбанк): потрібний паспорт, якщо сума поповнення перевищує 5 тисяч гривень.
  • З будь-яких карток українських банків: банки відправники можуть брати комісію за проведення операції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк розпочинає виплату допомоги українцям у розмірі 2500 гривень: хто може отримати гроші.

Також наш портал інформував, ПриватБанк запровадив нові обмеження для карток клієнтів: кому заблокують витрати.

Крім того, наш портал повідомляв, торкнеться всіх категорій пенсіонерів: з 1 липня масштабне підвищення виплат хто скільки отримає.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще