Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає

Олексій Арестович, фото: Instagram

Чоловік вважає, що вибух на аеродромі в Новофедорівці, а також знищення складу в окупованій Новоолексіївці, що в Херсонській області - це робота або українських партизанів, або "результат зневаги російськими техніки безпеки". Поки союзники готують нам далекобійні ракети, український ВПК та партизани не стоять на місці.

Ніна Матвієнко разом з донькою після зустрічі засняли історичний момент: "Чекайте, буде неймовірно"

Ніна Матвієнко. Фото: скрин відео

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нещодавно співачка зробила сюрприз та разом з молодшою дочкою повернулась з Великобританії, не попередивши про це чоловіка та маму. Ніна від радості, коли побачила доньку, розплакалась. Чоловік Арсен теж не зміг стримати емоцій. З нагоди зустрічі Ніна та Тоня вирішили підготувати до Дня Незалежності неймовірний віртуальний концерт.

Українцям можуть виплатити 5 000 грн від ПриватБанку: які умови та як отримати

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Як повідомили у пресслужбі банку, акція буде тривати з 1 серпня 2022 року до 31 січня 2023 року. Українці візьмуть участь у розіграші одного із трьохсот подарункових сертифікатів giftmall на суму 5000 гривень. Крім того, гарантовано кожен учасник отримає поповнення мобільного на 50 гривень, якщо виконає умови.

Аліна Гросу змусила українців стікати слиною своїм новим хобі: "Піднімає настрій"

Аліна Гросу

Аліна Гросу заявила, що в цей тяжкий період їй допомагає впоратися з поганим емоційним станом кулінарія та продемонструвала на фото одну з приготовлених страв. Ймовірно, багато фанатів не змогли стримати слинки, побачивши витвір зірки.

У Кремлі хочуть помститися Україні за Крим, проте ресурсів практично не залишилося - Олег Жданов

Вибух у Криму, кадр з відео

Як відомо, вівторок 9 серпня увійде в історію назавжди, адже удари по летовищу в Криму наробили галасу в інформаційному просторі. У Кремлі пообіцяли за це помститися, однак можливостей у них практично не залишилося. Справа в тому, що росіянам вже практично нема чим відповісти Україні на удар по аеродрому в Криму, і тепер вони можуть використовувати ракетні удари.