У Кам'янському вибухнув скандал через те, як харчуються діти українських захисників у школі №30.

Про це написали в "Дніпро-Час", посилаючись на групу в Facebook "Дніпровська громадська організація "Гордість нації".

Відомо, що діти ветеранів АТО/ООС харчуються в школах за рахунок держави, вартість сніданку для цієї категорії становить 8 грн. 69 копійок. Як пізніше з'ясувалося, зовнішній вигляд цих страв залишає бажати кращого, а школярі навіть не стали торкатися до цієї їжі.

їжа в школі № 30, фото з ФБ

Діти ветеранів війни поскаржилися, що їх на очах у інших учнів відсадили за окремий стіл і вони бачили, як інші школярі їли піцу або банани. Виявилося, що за доплату учні отримують більш якісне харчування.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Меню в школі №30, фото з ФБ

Ветерани вважають, що таким чином проти їхніх дітей почався булінг (цькування) і не розуміють, як з одного боку дітям говорять про патріотизм, що їхні батьки герої, а з іншого боку вони бачать до себе таке ставлення.

"Вчителі, керівництво, ви розумієте, що ви викликаєте цим ситуацію, коли діти починають себе почувати не так, як інші. Держава повинна показувати своє "шанобливе" ставлення до героїв не принижуючи їх наявністю або відсутністю пільг, а вдячністю їм і можливістю для їхніх дітей пишатися своїми Героями, не соромлячись того, що вони діти військових?", - написали в публікації.

скріншот з ФБ

Нагадаємо, Денис Шмигаль розповів про головні зміни з жовтня: газ по 7,96 грн, накопичувальна пенсія та виплати субсидій

Як повідомляв Знай.uа, за звільнення - до 72 тисяч компенсації: в Україні ініціювали нові держвиплати

Також портал Знай.uа писав, що аферисти "нагріли" тисячі українців на підроблених документах: 197 гривень за "липу" з людини