У соціальній мережі розмістили унікальну публікацію, яка присвячена легендарному Радянському автомобілю - "Запорожці". Але цей автомобіль може здивувати і порадувати око навіть самим завзятим хейтерам радянського автопрому.

Відповідний пост розмістили на сторінці "zazmyzaz" в Instagram, повідомляє Hyser.

Всім відомо, що в країнах СНД багато людей просто кайфують від модифікацій старих радянських автомобілів. Є дуже багато різних тюнінгованих "Жигулів»або "москвичів".

Але зараз мова йтиме про унікального «запорожця», який зможе здивувати буквально кожну людину. Цей подовжений "Запорожець" зроблений під кабріолет і ідеально пофарбований. Салон цього автомобіля покритий білою і якісною шкірою, яка сяє з далека.

"🇺 🇦Spiderzaz прокотилися б на ньому? #запорожець #Запорожець #zaporozec #заз968 #zaz968 #zapi #Заз", - підписані фотографії в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Якщо звернути увагу на зазначену геолокацію, то можна зрозуміти, що фотографії цього «красеня» були зроблені в Одесі.

На сторінку "zazmyzaz" підписано близько 4 тисяч осіб. Вони пильно спостерігають за всіма знімками і відеороликами, які присвячені виключно «запорожцям». Фанати цього автомобіля не забули про себе нагадати і залишили чимало відгуків під знімками.

"Краса", "Прикольно виглядає)", " із задоволенням прокотився б. 🔥🔥🔥🔥🔥😮😮😮", "Чому тільки одна противотуманка?",- пишуть Коментарі користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Важливо підкреслити, що особливу увагу привертає задня частина цього «Запорожця». Вона здається дивно довгою, так як її найімовірніше подовжували вручну. Крім цього « "задок" цього модифікованого автомобіля знатно опущений, що дає особливий вид для даного твору мистецтва.

Нагадаємо, що під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд -" у місті йде війна".

Знай.ua писав, що вівторок у Львові почався з аварії-Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.