Магазин, фото: znaj.ua

28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Експерти спрогнозували курс долара і ймовірні ціни на продукти на зимовий період. За даними результатів другого кварталу, зростання ВВП збільшився тільки 5,4%, замість 7-8%. Через що погіршився загальний прогноз зростання економіки в 2021 році. Темпи зростання скоротилися на третину. Якщо спочатку планували, що за підсумками цього року економіка в країні зросте на 4%, то в середині року цей прогноз був не раз переглянутий. Спочатку його знизили до 3,8%, а буквально минулого тижня опустили до 3,1%.

Опалення. Фото: liga.net.
Опалення. Фото: liga.net.

Українці справно оплачують комуналку, але мерзнуть у квартирах

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Українка поскаржилася на те, що незважаючи на регулярну сплату всіх платіжок "до копійки", відповідних комунальних послуг вона не отримує. Відповідна скарга з'явилася у фейсбук-спільноті "Комуналка ІФ". Жінка розповіла, що регулярно оплачує комунальні послуги, проте в квартирі холодно. Вона звернулася до мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, щоб той розібрався в ситуації і покарав винних.

Харківський Микола Миколайович, фото: Instagram

16-річний "мажор" після кривавої ДТП у Харкові може потрапити під амністію

Затриманий шістнадцятирічний хлопець після ДТП у Харкові може бути амністований. Про це повідомляє депутат міськради даного міста Ігор Черняк на своїй Фейсбук-сторінці. Ситуація з 16-річним Миколою Харківським потрапляє під проект закону про амністію до тридцятих роковин Незалежності України. На даний момент документ на розгляді Верховної Ради, проте його може бути прийнято незабаром.

Оля Цибульська, фото: Instagram

Кума Дзідзьо, Оля Цибульська зізналася в "гріхах" Моніки Беллуччі: "Не можна жерти"

Зірка поділилася коротеньким відео, яке записала для шанувальників в ліфті. Оля Цибульська зізналася, що сьогодні охоронець порівняв її з Монікою Беллуччі, що дуже її порадувало. Співачка хотіла заїсти поганий настрій, але після такого компліменту передумала. Тепер вона не буде їсти на ніч, щоб залишатися такою ж красивою і стрункою.

Тоня Матвієнко, кадр з відео

Антоніна Матвієнко розповіла про трагедію в родині: "100 років від дня народження"

Відома українська співачка, а також донька легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі підписників, які активно коментують кожен її пост. 27 жовтня жінка опублікувала пост, в якому показала себе в дитинстві з братами поруч з бабусею.