У п'ятницю, 21 січня 2022 року, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб вирішити проблему останніх днів - Івано-Франківська область знову переходить у "червону" зону.

Це перший випадок в поточному році, до цього регіони перебували в жовтій зоні. "Червона" зона повертається з 24 січня, з понеділка.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

В Івано-Франківській області знову заборонять роботу закладів громадського харчування, крім замовлень навинос і адресної доставки, роботу торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, театрів, установ освіти, крім початкових шкільних класів, дитячих садків.

Спортивні зали, басейни, фітнес-центри, Непродовольчі ринки - все це, включаючи раніше названі структури, можуть продовжувати працювати лише у випадку, якщо всі співробітники і відвідувачі є власниками "зелених" COVID-сертифікатів.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Все пов'язано з тим, що протягом останніх днів спостерігаються рекордні показники на заході України, включаючи Івано-Франківськ. Наприклад, станом на 21 січня, зафіксували понад 20 тисяч нових випадків зараження.

Нагадаємо, у МОЗ пояснили, чи можна вакцинуватися при варикозі і кому потрібна додаткова доза

Як повідомляв "Знай.ua", від яких хвороб найчастіше гинуть українці: МОЗ здивувало, показавши перелік

Знай.ua писав, в Україні зменшується кількість літніх людей, відмітка вже досягла мільйона: як це вплине на пенсії