Путін може померти в 2023 році, вже підібрали заміну: сховається в санаторії і втратить все

Все частіше з'являються розмови про те, що російський диктатор Путін покине свій пост незабаром. Однак, приводів для радості не сильно багато, адже йому вже підібрали заміну. Розповів нові дані колишній глава Мі-6 Річард Дірлав. Він вважає, що зовсім скоро російський президент опиниться в якомусь "санаторії", і зробить це не по своїй волі.

путін, фото: вільне джерело

Андрій Хливнюк з "Бумбокс" поїхав на Донбас захищати Україну: "Ситуація напружена"

Андрій Хливнюк-відомий український виконавець, лідер гурту "Бумбокс" і автор безлічі несамовитих пісень. Зараз Несамовите тільки одне - чоловік прийняв рішення відправитися на схід України, до Донецької та Луганської областей, щоб битися там проти рашистів. Про це повідомляє "Життя відомих людей" з посиланням на журналіста Юрія Кошмаренка.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Андрій Хливнюк, фото: Instagram

ЗСУ планують зайти на територію Криму вже до кінця року: окупанти не зможуть заперечити

Стало відомо про те, що до кінця року українські військові можуть зайти на територію Кримського півострова. Це так званий план - мінімум. Якщо вірити даним, то у російської федерації залишилося ресурсів приблизно на рік, саме тому активна фаза може піти на спад вже до кінця року.

ВСУ, фото: Facebook

Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павликом - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом"

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова показала зворушливі кадри возз'єднання з Віктором Павликом. Дівчина зустрілася з чоловіком і батьком своєї дитини після тривалої розлуки. Як відомо, молода мама протягом двох місяців була у рідної сестри в Ізраїлі.

Катя Репяхова, фото з instagram

Суд оригінально покарав 19-річного шанувальника "русского мира": зобов'язали вивчити пісню "Батько наш Бандера"

У місті Кропивницький суд оголосив оригінальний вирок 19-річному шанувальнику "русского мира". Хлопця зобов'язали вивчити гімн України, пісню "Батько наш Бандера" та ознайомиться з класикою української літератури.

Суд. Фото: скрін youtube